tiistai 15. toukokuuta 2018

Pihapuuhia ja hyvää ruokaa

Rakastan näitä leppoisen lämpimiä iltoja. Ulkona on kiva puuhastella ja nauttia kevyistä grilliherkuista.  Olo on kuin olisi ulkomailla, etelän lämmössä. Vaikka lämmintä on riittänyt jo viikon verran, ei meidän pihalla ainakaan vielä olla nähty hyttysiä.





Kasvatuslaatikot saivat tänään lannoitetta ja uutta muhevaa multaa. Lisäilin toiseen laatikkoon myös persiljan ja kehäkukan  siemeniä. Toiseen laatikkoon on tarkoitus ostaa valmiita yrtintaimia loppukuusta.






Into puutarhanhoitoon on taas korkealla ja kasvun ihmettä on ilo seurailla. Kun kasvimaat ovat pienehköt jaksaa ne hyvin myös hoitaa. Ilokseni huomasin myös mansikan aloittelevan kukintaansa!






Täytyy nyt nauttia näistä lämpimistä täysillä. Eipä sitä tiedä millaiset ilmat on viikon päästä! Mukavaa illanjatkoa kaikille !

14 kommenttia:

  1. Kyllä nämä illat tosiaan onkin olleet harvinaisen lämpimiä. Nautitaan niistä!

    VastaaPoista
  2. Kateellisena katselen ihanan kesäisiä kuviasi. Meillä piha odottaa laittajaansa ja ulkona syömistäkään ei ole vielä aloitettu. Kauhea määrä koivunsiitepölyä on lukinnut minut neljän seinän sisään.

    Nautiskele ihanista säistä. Ja pahoitteluni siitä, että toivon kovasti paljon sateita :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä minäkin muutamaa sadekuuroa toivon, ilma puhdistuisi kummasti siitepölyistä. Onneksi en itse kärsi siitepölyallergioista, mutta mieheni kylläkin. Toivotaan että tuo vaiva kohta helpottaa!

      Poista
  3. Kyllä täälläkin on nautittu lämmöstä. Äsken tuli sisälle, kun oli niin kuuma, että tuntui jo pääkipuna. Silloin on paras olla sisällä, jos säästyis migreeniltä.
    Pian saat ensimmäiset mansikat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Riittävästi pitää muistaa juoda ja suojata pää paahteelta. Sen myös hiomaa, että suolaista syötävää myös tarvitsee sen runsaan vedenjuonnin seuraksi. Mansikantaimia ei ole montaa pihalla, mutta muutama kuitenkin :)

      Poista
  4. On tää ihanaa aikaa, ei meinaa todeksi uskoa kun on lämmintä ja aurinkoista. Sullon muuten nätit köynnöstuet! Mitä aiot laittaa niihin kiipeilemään? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Köynnöstuet on vanhat ja tänä vuonna niihin toivottavasti kiipeilee sokeriherneiden taimet :)

      Poista
  5. Ilmat ovat hellinneet meitä ja ulkona on ollut mukava puuhailla kaikkea kivaa.
    Ulkona on myös ihana syödä♥
    Aurinkoista ja leppoisaa kuluvaa viikkoa sinulle♥

    VastaaPoista
  6. Terveisiä täältä San Franciscosta. Ostin toppatakin, kun täällä tuo sää on normaalia viileämpää. Toivottavasti lämpöä vielä riittää myöhemmälle kesällekkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, poikani kertoi samaa kun soiteltiin. Kylmää tuntuu siellä olevan ja joka ilta nousee mereltä sumu. Täälläkin näyttää nyt helteet väistyneen ainakin hetkeksi, mutta eipä tuo haittaa. Mukavaa lomaa sinulle ihanassa kaupungissa!

      Poista
  7. Voi kuinka ihania kevättunnelmia. Kyllä kevät ja kesä on ihmisen parasta aikaa <3

    VastaaPoista
  8. Nyt on kyllä kiva pihoilla puuhastella! Grillailu on niin mukavaa:) On tämä vaan ihana vuodenaika:)♥

    VastaaPoista