lauantai 24. maaliskuuta 2018

Pääsiäispiilo

Kiitos kommenteista edelliseen postaukseen. On ilahduttavaa huomata, että muutama muukin odottaa jo kevättä malttamattomana. Tänään aamulla nautittiin täysin siemauksin kauniista talvipäivästä. Tehtiin lenkki suolla, aurinko paistoi ja hanki kantoi kulkijaa. Ompeluhommat ovat olleet tauolla hetkisien ja innostus käsitöihin hieman hakusessa. Pienen inspiraation sain kuitenkin Marlen laittamasta Insta kuvasta, jossa hän oli ommellut kauniin pussin virvontapalkkioiden piiloksi.



Huomennahan ne pikkunoidat taas kiertelevät virpomavitsojen kanssa ja niinpä päätin minäkin ommella jämätilkuista pienen pussin suklaille. Pupu näyttää kyllä näin kuvista katsoessa hieman pelottavalta, ettei vain ryhtyisi liian kovasti suklaita vahtimaan! Ompelin pussiin myös keinonahkasta kantokahvan. Voihan se olla, että joskus pikkunoita kiertää tämän pupukorin kanssa ovelta ovelle virpomassa!






Rairuoho on venähtänyt jo melko pitkäksi. Pitääkin saksia sitä ahkeraan, että säilyy vielä pääsiäiseen.



Muistakaahan sytytellä kynttilät palamaan illalla Eart Hour- ilmastonmuutos tapahtuman vuoksi  ja sitten yöllä ruuvaillaan taas kelloja kesäaikaan! Jee, kyllä se on uskottava että kesä lähestyy. Mukavaa iltaa kaikille!

14 kommenttia:

  1. Voi tuo pupupussukka olisikin suloinen pienen virpojan matkassa<3 Meilläpäin ei virpojia yleensä kiertele, joten on namitkin hankkimatta...hmmmm...pitäisiköhan varmuuden vuoksi kipaista kaupassa...voihan ne sitten itse napostella illan päätteeksi, jos kukaan ei soittele ovikelloa:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin trulleja käynyt viime vuosina melko harvakseltaan, taitaa olla katoavaa kansanperinnettä. Herkkuja ostinkin maltillisesti, ettei jää itselle houkutukseksi.

      Poista
  2. Hauska pupukori. :) Miul on viel rairuohot laittamatta, siemeniä on kyllä vielä edellisvuoden jäljiltä. Noo, vielä ehtii. Ja kynttilät palaa täällä nyt tuon tunnin ajan, kun kerrankin muistin (eli mies muistutti).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä ehtii ruohon istuttamaan ja jos kylvöksen päälle laittaa muovikelmun itävät siemenet nopeammin!

      Poista
  3. Niin, tänään aurinko nousi kuuden jälkeen ja huomenna melkein tuntia myöhemmin. No, illasta on sitten valoisampaa... Meillä ei tänään aurinko näyttäytynyt. Pilvistä ja kovaa tuulta. Ja katolta putoili lumikuormia. Tänään ensimmäiset joutsenhavainnot, kevät :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä huomaa, että kelloja siirrettiin. Valon määrä nyt illalla ihan hätkähdyttää!

      Poista
  4. Hauska pussukka! Minä olin tänään klo 22 Prismassa ostamassa virpojille karkkia, meinasi unohtua koko juttu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä kävi tasan kaksi virpojaa. Jäi liikaakin herkkuja itselle :)

      Poista
  5. Ihana pupupussukka❤ Tuo rairuoho on sitten kivaa vihreää piristystä tähän kevään odotteluun:) Mukavaa päivää❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään tuosta vehreydestä itsekin kovasti. Nyt pitää vaan mustaa kastella kylvöstä, että säilyy ensi viikonloppuun!

      Poista
  6. Onpa kiva pupukori!
    Kellot käännetty ja kesään päin mennään!
    Leppoisaa palmusunnuntaita!

    VastaaPoista
  7. Suloinen pupunen ja ihanaa tuo rairuoho. Mnulta jäi laittamatta kokonaan tänä vuonna.
    Ihanaa Palmusunnuntaita sinulle.

    VastaaPoista