lauantai 10. helmikuuta 2018

Saisiko olla jäätelöä?

Kiitos kaikille kommenteista edelliseen kesäkuva haasteeseen. Aasinsiltana kesäkuvat käyvätkin tähän seuraavaan, varsin kesäiseen tilkkutyöhöni. Kivoihin jätskiblokkeihin törmäsin muutama viikko sitten Kristan #Helmojajahepeneita Instagram tilillä. Minulla on reilusti värikkäitä tilkkuja, joten innostuin saksimaan niitä tähän työhön. Alkuperäinen malli Popsiclepartyquilt on @eliseandemelie laatima.
Tilkkutöiden saloja olen itsekseni opetellut ja monta mutkaa oli tämän työn loppuun saattamisessa. Täydellinenhän tämä ei missään nimessä ole ja muutama kuprukin mukaan mahtuu, olen kuitenkin tyytyväinen lopputulokseen. Ja mikä parasta sain työn valmiiksi!
Aah, kuuma kesäpäivä, paikka puiden varjostamassa kohdassa nurmella.  Siinä minä istun värikkään tilkkupeitteeni päällä ja syön jäätelöä :) Aina on tilaa kesäisille unelmille, eikös vain! Maistuuko silloin vadelmainen jäätelöunelma, vai kenties päärynä?Kiva ja melko nopea työ tehdä ja mikä parasta tilkkukaappiini tuli kummasti tilaa. Tämän melko ison työn jälkeen onkin kiva surautella keskosvauvojen vaatteita hyväntekeväisyyskeräykseen.

 
 
 
Leppoisaa lauantaita kaikille täällä piipahtaville!15 kommenttia:

 1. Onpa ihana jätskipeitto!
  Leppoisaa lauantaita!

  VastaaPoista
 2. Onpas herkulliset värit peitossa!

  VastaaPoista
 3. Kaunis...voin siluni silmin nähdä sinut peitolla herkuttelemassa..:)

  VastaaPoista
 4. Hieno jäätelöpeitto!
  Kivaa laskiaista!

  VastaaPoista
 5. Suloinen herkkupeitto:) Leppoista laskiaissunnuntaita ❤

  VastaaPoista
 6. Tämä on ihana! Oikea kesäpeitto!

  VastaaPoista
 7. Nämä jätskit saa kyllä niin kesäiselle ja iloiselle mielelle :). Ihana peitto ja siellä on syntynyt niin suloisia pikkuvaatteita myös <3

  VastaaPoista
 8. Oi, miten hauska peitto. Jätski on kiva aihe, sillä saa niin kesäisen ilmeen aikaan! ihana:)

  VastaaPoista