Ohjeita on netissä reilusti. Minä otin ohjeen näihin marenkeihin täältä!
Miten kaupassa myytävät marengit saadaan pysymään täysin valkoisina? Nämä saivat hennon värin pintansa, eihän se kyllä mitään haittaa. Pidin marenkeja kiertoilmauunissa 100 asteessa 1.40min ja sen jälkeen vielä kiertoilmalla ilman lämpöjä, luukku hieman auki puolituntia.
Marengeista tuli kauniita ja maistuvaisia. Huomenna on tarkoitus laittaa näitä kakkuun koristeeksi.
Mukavaa viikonloppua kaikille!
Marengit näyttävät täydellisiltä!
VastaaPoistaVarmasti tulee upea kakku!
Hyvää viikonloppua!💕💕
Huomenna teen vieraillemme mansikkakakkua, johon marenkejakin tulee koristeeksi.
PoistaKauniita marenkeja! Itse olen tehnyt vain marenkilevyjä. Pavlova kun on ihan kesän lemppareita!
VastaaPoistaAurinkoista viikonloppua!
Voi, miten kauniita - oikeita muotovalioita <3
VastaaPoistaIloa ja herkkuhetkiä viikonloppuusi:)
Kauniita marenkeja olet tehnyt, varmasti suussa sulavia! Aurinkoista viikonloppua!
VastaaPoistaOih, miten kauniita marenkeja!
VastaaPoista