maanantai 15. toukokuuta 2017

Kesä saapuu ainakin ompeluksien muodossa

Keväälle osuu monenlaista kivaa juttua, joihin on mukavia viedä pieni muistaminen mukana. Tässä pikkuhiljaa olen alkanut näitä pikku lahjoja valmistaa.



Jokin aika sitten Kristan blogissa törmäsin kauniisiin tilkkuperhosiin. Jo silloin päätin itsekin näitä perhosia johonkin ompelukseeni sijoittaa. Kiva, että näihin löytyi ilmainen ohje netistä. Ohjeen löydät Lillyellan blogista täältä.


Perhonen valmistuu aika pienistä kangastilkuista ja ompeluksen valmistuttua on ompeluhuoneen lattia melkoisen sotkun vallassa.  Näitä paperpiecing- juttuja on sotkusta huolimatta todella kiva tehdä. Ensimmäinen perhonen lensikin pussukan koristeeksi. Ajattelin suurentaa kopiokoneella kaavoja hieman, että saan seuraavan perhosen tehtyä isompana. Kesäkodin sohvalle sopisi mainiosti muutama perhostyyny.



Viime kesänä tuli alennusmyynnistä hankittua Marimekon kankaita ja punaisesta unikkokankaasta ompelinkin ystävälleni kiitokseksi kauppakassin.  Omatkin kassit alkavat olla sen verran elämää nähneitä, että taidan ommella muutamia uusia itsellenikin.



Aamulla täällä satoi vettä, mutta nyt jo aurinko paistaa lämpimästi. Pidetään nyt peukkuja, että kevät lähtee tästä etenemään kohti kesää. Mukavaa viikonalkua kaikille!

8 kommenttia:

  1. Ihana perhospussukka!
    Täälläkin oli aamulla sateista, mutta nyt paistaa aurinko. Ihanaa!
    Kivaa viikonalkua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihanaa kun aurinko paistaa ja vihdoinkin on jo lämpimämpää!

      Poista
  2. Nuo ovat kyllä tosi mahtavia pikkutuliaisia. Edelleen ihailen voittamaani pikku pussukkaa.

    VastaaPoista
  3. Ihania ompelutöitä!Kivoja tuliaisia!
    Aurinkoista viikkoa!

    VastaaPoista
  4. Voi kunpa itsekin olisi sellainen, että lahjat ja viemiset olisi ajoissa tehtynä! Kylläpä perhonen koristaa hienosti pussukan,kiva idea vielä lisätä nuo tuntosarvet. Malli on kyllä ihana! Unikkokassi on niin kesäinen ja raikas, siitä ei voi tulla kun hyvälle mielelle!

    VastaaPoista
  5. Perhospussukka on niin söpö, että taidan käydä "Lillyellalla kylässä". Pikku-unikko on hurmaavaa! Vaikka ostoksia olisi paljon, pirteää kassia on ilo kantaa.

    VastaaPoista