sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Huikeat kirpparilöydöt sekä viikonlopun tunnelmia

Huhtikuuta mennään jo kovaa vauhtia. Vauhti on välillä niin kova, että blogi tuntuu jäävän jalkoihin :)  Olen viimeaikoina puuhaillut vähemmän askarteluhuoneessani. Sitä vastoin on tullut liikuttua paljon ulkona, eikä blogiin ole kertynyt kovinkaan kummoisia jutunaiheita. No, tänään täällä meidän kotikulmilla järjestettiin kevään ensimmäinen pihakirppis ja sinnehän oli suunnattava heti aamusta.



Onneksi menin, sillä tein aivan huikeita löytöjä muutamalla eurolla. Viimeaikoina kirppareilta ei ole kummoisia aarteita kotiin kertynyt. Nyt löysin kaksin kaunista lasitavaraa ja vielä kotimaista. Tämä Kumelan Lasitehtaan kaunis lasimalja on Maija Carlsonin käsialaa. Tunnistusta lisäsi huomattavasti astian pohjassa ollut signeeraus.




Tämä kaunis pieni maljakko sen sijaan hurmasi minut muotokielellään. Kotona netistä koitin hakea tietoa ja melko samanlaisia löysinkin Humppilan lasin tuotannosta. Tämän Kalla maljakko voi olla Mikko Helanderin käsialaa, mutta varmaksi en uskalla sitä sanoa. Samapa tuo minulle, sillä ostin tämän ihan kauneuden ja käytännöllisyyden vuoksi. Tähän voi kivasti laittaa vain yhden kukan. Näitä yhden kukan maljakoita minulla ei juurikaan ole.




Muuten viikonloppu on mennyt ulkoillessa ja lepäillessä. Eilen maisteltiin ensimmäistä kertaa mämmiä ja herkuteltiinpa iltasella makoisalla salaatillakin ja täytetyllä focaccia leivällä.




Huomenna minulla alkaa loma ja tarkoitus on matkata koiran kanssa pohjanmaalle. Niinpä ohjelmassa oli tänään myös koiran pesua ja trimmausta. Kyllä nyt kelpaa Viivin lähteä kanssani mummolaan.




Blogini täyttää pian 5-vuotta ja tarkoitus on laittaa pystyyn jonkinlaista arvontaa, joten pysykäähän kuulolla. Leppoisaa sunnuntaita kaikille!

19 kommenttia:

  1. Kivoja löytöjä kirpparilta!
    Pihakirppikset on kivoja.
    Ihanat kuvat Viivistä!😍
    Kivaa sunnuntaita ja ihanaa lomaa!❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun välillä vastaan tulee vielä edullisia löytöjä. kirpparit ovat nykyisin aika kalliita ostopaikkoja.

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Eikö olekin. Ajattelin ostaa siihen kauniinvärisen pöytäkynttilän.

      Poista
  3. Viivi näyttää pieneltä tyttöseltä trimmattuna :) Mie kans vähän "trimmailin" koiravierasta, tupsuja sieltä täältä. Varottelin tytärtä, että saa takaisin kapisen ketun :D
    Mukavaa lomareissua siule ja Viiville <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kyllähän tuo koiruus aina kummasti nuortuu kun vietetään kauneuspäivää :)

      Poista
  4. Todella kauniita löytöjä ♥

    VastaaPoista
  5. Huikeita löytöjä molemmat! Monesti saa kiertää kauan kirppiksellä löytämättä mitää erityistä, kunnes sitten yht´äkkiä löytyy aarre. Se ehkä juurikin on se kirpparin viehätys. Rentouttavaa lomaa sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se taitaa olla että tuo:löytämisen viehätys ajaa kirppareita kiertämään :)

      Poista
  6. Onnittelut jo etukäteen blogisynttäreiden johdosta ja hyvää reissua sinne. Tuo valkoraitainen malja on erityisen hieno mun mielestä. Tulee jotenkin mieleen hopeasipulin leikkauspinta. Ajaton ja kaunis se on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Malja on luonnossa vielä kauniimpi. Kyllä ennen ollaan osattu tehdä kauniita lasiesineitä.

      Poista
  7. Hieno löytö tuo vati! Mukavaa lomaa!

    VastaaPoista
  8. Nyt ei ole myyjä tainnut ymmärtää lasiensa arvoa...kauniita ovat! Viivi on taas niin tyylikäs :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama tuli itsellekin mieleen, mutta toisaalta on kiva, että löytyy vielä kirppismyyjiä, jotka eivät pidä kiskurihintoja jos kerran haluavat päästä tavaroista eroon.

      Poista
  9. Tuo pieni kulho on ihana! Yhden kukan maljakot ovat yleensä aika rumia, mutta löysit oikean kaunottaren. Viivi on niin söpö tupsukorva! Rapsutuksia hänelle.

    VastaaPoista