lauantai 10. joulukuuta 2016

Viikonloppua kuvina

Niin kuin Instassa minua seuraavat huomasivat, vältyin eilen viikkosiivoukselta kutsumalla ex-tempore hyvät ystävämme syömään. Jotenkin mieli oli niin nuutunut sumuisen harmaasta päivästä ja kaipasi jotain piristystä. Siivouksen sijasta olikin mukavaa aloittaa viikonloppu parhaassa seurassa, hyvästä ruoasta nauttien. Hämärä tunnelmavalaistus takasi sen, ettei nurkissa lymyilleet pölypallerot erottuneet.Mitään kovin kummoista en tarjonnut. Itämainen kanakeitto valmistuu melko vaivattomasti ja  seuraksi oli tarjolla patonkia valkosipulivoilla.
Tänään aamulla herättyämme, päätimme ajella Lohjalle Menneen ajan joulumarkkinoille. Kerran aikaisemmin olen täällä käynyt ja tiesin, että kannattaa tulla toistekin. Näillä joulumarkkinoilla on paljon myyjiä ja herkkuja ja taidokkaita käsitöitä laidasta laitaan. Ihmisiä oli heti aamukymmeneltä paljon liikkeellä. Tässä muutamia tunnelmakuvia paikan päältä. Huomenna ehtii vielä näille joulumarkkinoille jos asut lähettyvillä!
Ja on täällä lopulta siivottukin, vaikka pitkään vetkuttelin sen asian kanssa. Kun hommaan sitten ryhdyin, sain inspiraation kuurata saunankin kunnolla jo joulua varten. Huomenna valoisaan aikaan kuvailen ostokseni tuolta markkinoilta ja ajattelin myös ryhtyä piparinpaistoon. Ehkä se joulu tulee tänne meillekin pikkuhiljaa :) Leppoisat illanjatkoa kaikille!

11 kommenttia:

 1. Näyttääpä kivoilta markkinoilta. Katsoin aamusella, että olisi ollut kiva käydä, mutta askarteluhuone voitti :) No, ensi vuonna sitten.
  Huomenna meillä on jouluinen Helsinki-päivä miehen kanssa <3
  Lauantai-illan tunnelmointia teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, Helsingissäkin on paljon tapahtumia ja katseltavaa näin joulunalla! Tuomaan markkinoille yritän itsekin vielä ennen joulua ennättää.

   Poista
 2. Kaunis kattaus ja tuo keitto näyttää niin ihanalle!
  Kyllä maistuisi!😀😋
  Hienot kuvat markkinoilta. Näytin lapsillekin kuvat.
  Odotankin innolla mitä olet sieltä ostellut.
  Kivaa illan jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keitto on helppotekoinen ja maukas. Loput keitosta syötiin tänään kun palattiin markkinoilta kotiin!

   Poista
 3. Mukavia tunnelmakuvia markkinoilta. Meillä joulun tulo kotiin on edennyt tuskallisen hitaasti - piparien leivonta saa kyllä joulun tuntumaan ja tuoksumaan ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten minusta tuntuu että useammalla meinaa olla tuon joulun suhteen käynnistysongelmia :) No, kyllähän se joulu sieltä tulee vähemmälläkin hössötyksellä.

   Poista
 4. Kaunis kattaus! Jos vieraat ei ole kovin vieraita, pienet pölypallerot ei haittaa :)
  Nuo risuluudat on tosi kauniita, ihan koristeeksi sopisivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ihan rakkaat ystävät miltei naapurista olivat kylässä. Heidät on niin kiva kutsua ilman sen kummempaa tärkeilyä. Markkinoilla olisi ollut paljon ihanuuksia kotiin ja jotain sieltä myös kotiin ostinkin.

   Poista
 5. Noin kauniisti katetusta pöydästä maistuisi huonompikin ruoka! Ihana katsoa, kun jaksat aina niin kauniit kattaukset laittaa. Olet ollut kovin aikaansaava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä piristävät myös minua itseäni kummasti!

   Poista
 6. Kauniisti olet kattanut pöydän vieraita varten, tuollaiseen on ihana tulla.

  Minäkin olen eilen tunnelmoimassa Lohjalla, kivat oli markkinat!
  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista