sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Markkinaostokset ja tämän vuoden joulukortit

Niin kuin eilen lupasin, kerron nyt mitä eiliseltä joulumarkkinareissulta tuli ostettua. Lohjan Menneen ajan joulumarkkinoilla olisi ollut vaikka mitä ihanuuksia ostettavaksi. Kotiin lähti herkkuja joulupöytään, sekä kaksi uutta voiveistä.



Saaristolaisleipä tosin syötiin jo ja nyt harmittaakin ettei ostettu useampaa leipää. Tämä oli ehdottomasti parhainta saaristolaisleipää, mitä olen koskaan syönyt.



Syötävien lisäksi ostin Tuias keramiikan puurokulhot. Tuiasin tuotteita olen ostanut ennenkin messuilta. Minulla on nyt näiden puurokulhojen lisäksi suuret teekupit, sekä kahdeksan korvatonta kuppia. Näissä kiehtoo rouheus kauneuden lisäksi.




Yksi joulukoristekin kotiutui meille. Anna Enne myyntikojulla oli paljon hurmaavia töitä. Verkkokauppakin löytyy osoitteessa www.annaenne.fi



Tänään ollaan saatu nauttia kauniista pakkaspäivästä. Sain valmiiksi loput joulukorteistakin. Osalle lähtee yksilöllinen kortti ja osalle sarjatuotantona valmistettuja yksinkertaisia kortteja. Tässä tämän vuotinen kortti, joita tein 20 kappaletta samanlaisia.




Yksinkertainen ja nopea valmistaa. Koristelin stanssattua koiranputkea embossatulla kimalteella.
Luonnossa kulkiessa sain innostuksen tuohon kimalteen käyttöön. Pakkanenhan on kuorruttanut koiranputket kauniiseen valkoiseen kuuraan.

 
 

Huomenna kortit kiikutetaan postin kuljetettavaksi ja ryhdytään odottelemaan, josko omaankin laatikkoon muutama kortti eksyisi. Leppoisaa iltaa kaikille ja mukavaa viikonalkua!

13 kommenttia:

  1. Saaristolaisleipä on minunkin herkkuani. Ihanat kupit ja puurolautaset. Kauniita joulukortteja, hieno idea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Meinasi aika loppua näiden korttien teossa, joten piti keksiä joku nopeasti toteutettava idea.

      Poista
  2. Kivoja juttuja olet ostanut.
    Saaristolaisleipä on ihanaa. En ole koskaan itse tehnyt. Vaikka mielessä on ollut sen teko.
    Söpöt nuo jouluiset hiiri koristeet!
    Hienot puurokulhot!
    Mukavaa kolmatta adventtia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja piti vielä sanoa, että ihanat joulukortit!😊

      Poista
    2. Hiiriperhe kuuluu vanhoihin joulukoristeisiin. Silloin kun lapset olivat pieniä, asusti tämä perhe piparkakkutalossa. Viime vuosina ei piparkakkutaloa enää ole tehty, hiirulaiset kuitenkin täytyy kaivaa laatikosta koristamaan joulua!

      Poista
  3. Kyllä ovatkin kauniita nuo keramiikkakupit ja muki! En ole ennen moisesta nimestä kuullutkaan. Niissä on semmoista konstailematonta kauneutta, joka puhuttelee minua. Tänään söimme saaristolaisleipää Solvikissa, jossa olimme isolla porukalla syömässä. Sitä täytyy ehdottomasti joko ostaa tai tehdä itse.

    VastaaPoista
  4. Ihana joulukortti-idea. Yksinkertaisen kauniita, mutta puuhaa noissakin on ollut.
    Saaristolaisleipää mekin markkinoilta ostettiin :)

    VastaaPoista
  5. Tosi hyviä ostoksia olet tehnyt. Nuo kulhot ovat ihania. Mukavaa alkavaa viikkoa sinullekin!

    VastaaPoista
  6. Kivoja ostoksia olet tehnyt. Upeita nuo korttisi.

    VastaaPoista
  7. Herkkua on siinä monenlaista...niin vatsalle kuin silmällekin :)

    VastaaPoista
  8. Onpas hyvännäköisiä leipiä!

    VastaaPoista
  9. Saaristolaisleipä maistuu täälläkin. Todella kauniit nuo joulukortit, niin se luonto antaa inspiraatiota monenlaiseen käsityöhön. Täälläkin lähti viimeiset joulukortit tänään postiin - yes!

    VastaaPoista
  10. Kauniita sekä herkullisia tuliaisia! Tykkään kun kortit on sopivasti simppelit. Apua, minun kortit on vielä kaupassa...

    VastaaPoista