torstai 22. joulukuuta 2016

Joulukuusi ja kuusenmatto

Niinhän siinä sitten kävi, että meillä monen vuoden tauon jälkeen on olohuoneessa joulukuusi! Sunnuntaina kävelylenkillä ohitin kuusikauppiaan ja silmiini osui pienen pieni kuusi, pakkohan se oli ostaa. Onneksi oli taskussa kymppi kuusenostoa varten.Kuuselle ompelin viikolla alusmaton, johon applikoin pienen tarinan kuusenhakureissusta :)Tänään koti on siivottu hieman perusteellisemmin ja kuusikin kannettu sisälle. Pieneen kuuseen ei kummoisia koristeita tarvita, muutama sydän ja jouluomena riittävät.Viivikin kävi jo ihmettelemässä, missä lahjat ovat? Viivin lahjaa ei kuusen alle voi laittaa kuin vasta aattona. Muuten koirapolo vartioi sitä taukoamatta kuusen luona. Huomenna minulla onkin vapaata ja tarkoitus olisi ryhtyä kinkun paistoon. Mukavaa illanjatkoa kaikille täällä piiahtaville! 

4 kommenttia:

 1. Ihana pikkukuusi!
  Ja matto on hieno.
  Ihanaa tulevaa vapaata ja joulun odotusta!😊❤️

  VastaaPoista
 2. Söpö kuusi! Ja aivan ihana tuo kuusenalusmatto! Viivi aavistelee, että lahjoja on tulossa ja saattaa jäädä niitä kuusen viereen odottamaan. Mukavaa vapaata!

  VastaaPoista
 3. Minä en ole uskaltanut tuoda kuusta, koska kaksi nuorinta kissaa ovat sellaisia rasavillejä, että näen silmissäni kuinka kuusi lentelee pitkin lattiaa.. :D

  VastaaPoista
 4. Söpö pikkukuusi :)
  Meillä on siirrytty valitettavasti muovikuuseen. Ei aiheuta allergiaa eikä sotkua. Tuollainen joulukuusivahti olisi ihana :)

  Rauhallista ja rentouttavaa joulua!

  VastaaPoista