lauantai 5. marraskuuta 2016

Naistenilta

Eilen pitkästä aikaa oli ihanien "sukkaiskojen" illanvietto. Nimi pienelle käsityöryhmällemme juontaa juurensa harmittomaan kirjoitusvirheeseen, josta nimi jäi sitten pysyväksi.

Ystäväni luona pöytä oli katettu kauniisti ja lisätunnelmaa  loivat  lukuisat kynttilät. Herkullisen savuporokeiton päätteeksi nautittiin talven ensimmäiset joulutortut. Maistuivatpa ne taas niin hyviltä pitkän tauon jälkeen.Tapaamisissa  jutellaan niin elämän iloista kuin suruistakin mutta päällimmäisenä kuitenkin ilo ja nauru. Käsitöiden tekeminen meinaa kyllä  välillä jäädä sivurooliin. Eilen kuitenkin myös neuletyöt hieman edistyivät.Kotiin lähtiessä tuntui taas, että nauru pidensi ikää muutamalla vuodella. Kiitos kivasta illasta rakkaat Iskot. Leppoisaa Pyhäinpäivää kaikille!

8 kommenttia:

 1. Mukavalta kuulosti teidän naisten ilta!
  Kivaa viikonlopun jatkoa sinne!😊❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat mukavia juttuja. Harmi, että aika harvakseltaan ollaan treffailtu viimeaikoina.

   Poista
 2. Leppoisaa pyhänpäivää myös sinulle♥

  VastaaPoista
 3. Ihan kuin vanhaan hyvään aikaan.... pitäisi herätellä tuo ompelukerho idea uudelleen. Aurinkoista aamua sinne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, muistan kyllä kun äiti oli mukana ompeluseurassa ja välillä me lapsetkin.

   Poista
 4. Ihanaa omistaa tuollainen porukka. Vaikka välillä "kehtuuttas" lähtee, niin sitten kotiin palatessa on niin mukava mieli. Hyvää sunnuntai iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nämä ystävät ovat rakkaita! Työpäivän jälkeen ei huvittaisi niin lähteä minnekään, mutta näitä tapaamisia odotan aina innolla.

   Poista