tiistai 15. maaliskuuta 2016

Äidin kakkuresepti

Äidilläni on aina tarjolla itseleivottuja kahviherkkuja. Nytkin saimme nauttia aamukahveilla maukasta kuivakakkua, jonka reseptin aion jakaa kanssanne.




(Kaikki kkp aineet mitataan Arabian Arctica-kahvikupin kokoisella kupilla. )
Kakku paistetaan uunin alimmalla tasolla 200 aseessa. reilu puoli tuntia. Kannattaa kokeilla tikulla koska kakku on kypsä. Yleensä en kuivakakkuja leivo, mutta tätä aikomuksena on kyllä kokeilla! Pääsiäisen kunniaksi kakkuun voi lisätä hiukan sitruunan makua.



Illanjatkoja kaikille!

14 kommenttia:

  1. Meilläpäin kakku tunnetaan nimellä ihannekakku. Sitruunan lisäksi siihen voi lisätä hivenen suolaa. Tämä on kakku joka onnistuu ja maistuu aina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä vanhalla kakkuohjeella on varmasti monta nimeä :) Äitinikin sanoi, että tämä kakku onnistuu takuuvarmasti!

      Poista
  2. Kiitos ohjeesta, tuota olen minäkin muutaman kerran päässyt maistamaan.

    VastaaPoista
  3. Kiitos ihanasta, perinteisestä kakkuohjeesta. Tuon voisikin pyöräyttää pääsiäiseksi.
    Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  4. Ihanaa! Tätä pitä koittaa. Kiitos reseptistä <3

    VastaaPoista
  5. Namm...minunkin Äidillä oli aina kuivakakkua tarjolla..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuivakakut ovat niin perinteisiä kahvipöydän herkkuja!

      Poista
  6. Kiitos ohjeesta, tätä täytyykin kokeilla.
    Mukavaa viikonjatkoa!

    VastaaPoista