Rieskathan ovat parhaimmillaan lämpiminä ja tällä reseptillä satsi syötiinkin miltei kokonaisuudessaan uunituoreina pois. Ohjeen löysin täältä. Kaapeistani ei löytynyt ohrajauhoja, joten korvasin ne ruisjauhoilla. Myös lanttulaatikkoa notkistin hiukan vedellä ja näihin rieskoihin käy siis muidenkin laatikoiden rippeet hyvin. Nyt vaan leipomaan!
Viimepäivien pakkassäät ovat luoneet ulos kaunista katseltavaa. Kynttilälyhdyn lasinen seinä oli saanut aivan uudenlaisen koristuksen.
Mukavaa keskiviikkoa!
Kiitos vinkistä, varmasti hyviä!
VastaaPoistaOlivat kyllä!
PoistaLantturieskat kuulostavat hyviltä! Lanttulaatikko on nimittäin jouluruo´ista lempparini. Aamulla laitoin vesiämpäriin tekeytymään jäälyhdyn. Toivottavasti vielä on sen verran pakkasta, että vesi jäätyy riittävän paksuksi. Kun alkuviikosta ei tullut nuo jäälyhdyt mieleenkään - uutta vuotta ajatellen.
VastaaPoistaJäälyhtyjä olisi tosiaan voinut tehdä. Ovat niin kauniita pimeällä. En ole koskaan oiken tykännyt ulkoroihuista, vaan enemmän näistä kynttilälyhdyistä.
PoistaKätevä emäntä se tekee kaikista jämistä jotain herkullista! Hieman harmittaa, ettei jäänyt laatikoita tähteeksi : )
VastaaPoistaUsein tulee tehtyä rieskoja myös muusijauheen avulla. Nopeaa ja maukasta!
Poista♥nams, varmasti makoisia!
VastaaPoistaHyvän näköisiä rieskoja, nyt melkein harmittaa ettei ole joululaatikoita enää jäljellä :)
VastaaPoistaNam nam. Meillä tehtiin lanttu- ja porkkanalaatikoiden jämistä myös makoisia rieskoja! Ja kaikki kolme pellillistä meni ;DD
VastaaPoistaKätevä vinkki ruuan hävikin vähentämiseen!
VastaaPoistaIhana idea nuo rieskat! Hyviä hetkiä vuoteen 2016!
VastaaPoistaIhanaa, kun jaksat jakaa ruokavinkkejä täällä, kauniiden kuvien kera!
VastaaPoistaMahtavaa Uutta Vuotta 2016!!