Keitto on varsin helppotekoinen ja voi olla, että olen siitä aiemminkin postannut. Kertaus ei kuitenkaan ole niin vaarallista. Keittoon tarvitset muutaman perunan, sipulia ja valkosipulia, vokkivihanneksia oman maun mukaan, kookosmaitoa, kanalientä, chiliä ja tuoretta korianteria. (tämän kertaiseen keittoon lisäsin myös tuoreita sokeriherneitä, joita kaupan vihannestiskiltä löysin)
Keiton kanssa maistuu tuore patonki ja mikä parempaa kuin nauttia herkkukeittoa kynttilän valossa. Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille täällä piipahtaville!
Kylläpä näyttää herkulliselta, tätä pitää ehdottomasti kokeilla
VastaaPoistachili ja tuore korianteri antavat keittoon ihanasti potkua!
Poista♥sinä katatkin niin kauniisti, ihanaa jo näin silmänruokanakin nautiskella!
VastaaPoistaKaunis kattaus on osa ruokaa. Rakastan akuniita astioita ja katan mielellään kauniisti vaikka söisin yksinkin. En siis tee sitä vain kuvausta varten :)
PoistaVarmasti ihanaa.
VastaaPoistaHelppoa ja hyvää!
PoistaOOOh! Mums ja nams! Kyllä, syksy on keittojen ja pataruokien aikaa. Tuo keitto näyttää herkulliselta! Täällä Jovelassa herätellään taas kesätauon jälkeen paistisunnuntaiperinnettä. Tuolla köökissä odottaa murea possunala ja kun saa blogikierroksen päätökseen, lähden nostamaan hieman erilaisia porkkanoita ja sipuleita possun kaveriksi pataan.
VastaaPoistaHöyryävän lämmin keitto tai pata lämmittää ajatuksenakin. Ainakin täällä oli tosi kylmä yö jo, vain +3. Hrrr!
Keitot ovat kyllä niin syysruokaa samoin kuin kauan uunissa paistuneet padat. Pataruokia en olekaan pitkään aikaan tehnyt. Mukavaa sunnuntaita!
PoistaKuullostaa tosi hyvältä!
VastaaPoistaHyvältä näyttää. Keitto lämmittää mukavasti näin syksyllä :)
VastaaPoistaTuota pitää joskus kokeilla...
VastaaPoista