Meillä selvä merkki keväästä on tankoparsalla herkuttelu. Tänään ostin ensimmäisen nipun tätä herkkua ruokakaupasta ja ilta-ateriaksi kokosin tällaiset herkkulautaset.
Huomenna lauantaina poikkeuksellisesti työpäivä ja sitten voi vihdoin tynkäviikonloppu alkaa. Mukavaa viikonloppua kaikille!
Oioi, mitä herkullisuutta! Tuo tankoparsa laitetaankin huomisen kauppareissun ostoslistalle - kiitos muistutuksesta:)
VastaaPoistaParsa on kyllä niin herkkua. Itse pidän siitä näin keitettynä eniten.
PoistaKevään merkki on myös se, että tekee mieli syödä ja tehdä vain salaatteja. Herkullinen annos, nam!
VastaaPoistaTuorettuotteiden kotimaisuusaste suurenee kesää kohti mennessä hurjasti. Pyrin kyllä ostamaan kotimaisia vihanneksia ympäri vuoden, vaikka hieman kalliimpia ovatkin. Parsaa tosin saa niin lyhyen ajan kotimaista, täytyy näin keväällä tyytyä ulkolaiseen tuotteeseen.
PoistaHerkullista, nam!
VastaaPoistaAurinkoista viikonloppua!
Ai nam, mitä herkkua! Ja niin kaunis annos, ihan vesi herahtaa kielelle :-D
VastaaPoistaOnneksi on kesä tulossa ja pääsee herkuttelemaan puutarhan antimilla!