keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Sohvatyynyvalssi

Meillä vaihtuu koristetyynynpäälliset melko tiuhaan tahtiin. Niillä kun saa kivaa piristystä huusholliin pienellä vaivalla. Pieniä väripilkkuja kodissa on kiva pitää, vaikka pidänkin vaaleasta yleisilmeestä.

Nyt jotenkin ihastuin näihin hempeän turkoosinvärisiin kankaisiin käydessäni kangaskaupassa. Siitä se ajatus sitten lähti. Kotoa löytyi ennestään tummanharmaata pellavakangasta, joka mielestäni tuo kivaa kontrastia muuten niin vaaleille tyynyille. Olen laiska seuraamaan sen kummemmin kuumimpia sisustustrendejä, meillä kodin värit sanelee ennemminkin oma mieliala. Mitenkä teillä muilla, mitkä värit sisutuksessa nappaa näin Joulun jälkeen?



Tyynyjen seuraksi kaivoin kaapista vanhan keksirasian, siitä kun löytyi samaa sävyä. Jouluruusukin vielä toistaiseksi hengissä, mutta tuskin saan pidettyä sitä elossa kevääseen asti.



Viikonpäivistä meinaan kyllä olla ihan sekaisin, tuntuu ihan maanantailta :) mutta toivotellaan nyt kaikille kuitenkin hyvää keskiviikon jatkoa!

13 kommenttia:

  1. Kivanväriset tyynyt, sopii hyvin sohvan väriin. Käsittääkseni turkoosi on yksi kevään trendiväreistä :)
    Mukavaa keskiviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sittenhän tässä ollaankin todella trendikkäitä :) Kun kevät etenee mieltymykseni muuttuvat takuulla taas keltaisen suuntaan.

      Poista
  2. Kivan tyynysetin olet sohvalle loihtinut! Meillä löytyy vihreää ja sellaista beesin ruskeaa näin talviaikaan, kesäksi sinne yleensä lennähtää oikein vaaleaa vihreää tai hempeää turkoosia, vähän mielialan mukaan, keltainenkin on joskus vieraillut :)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sohvamme on sen verran vanha että hyvään istuma-asentoon taritaan tukityynyjä selänalle. Kiva kun on sohvalla paljon tyynyjä niin voi niitä sitten työnnellä selkänsä alle.

      Poista
  3. Mukavan näköisiä tyynyjä.
    Jos siulla on jokin viileä ja valoisa paikka niin laita jouluruusu sinne kukinnan loputtua, kastele äläkä anna kuivahtaa, niin keväällä voit istuttaa sen puutarhaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tiedoista. Täytyykin kokeilla jos kotoa löytyisi joku viileä nurkka. Olisi ihana istuttaa ruusu keväällä pihalle.

      Poista
  4. Vanha keksirasiako tuo on? Aivan ihana! Sain "periä " samanlaisen vanhalta tädiltäni, se oli täynnä ompelutarvikkeita ja mietinkin että pitäisi laittaa johonkin näkyville huusholliin :)

    VastaaPoista
  5. Minulla on samanlainen keksirasia, jostain lapsuudestani seurannut mukana.

    VastaaPoista
  6. Kauniit tyynyt olet tehnyt. Meillä tänään vielä punavalkoiset tilkkutyynyt, mutta ei enää kauan. Kaipaan myös jotain turkoosia. Myöhemmin keväällä vaikka jotain keltaista tai oranssia.
    Keksirasia astelma on kaunis.

    VastaaPoista
  7. Tyynyt ovat helppoja sohvan ilmeen muutokseen. Turkoosi on niin kevään ja kesän väri!

    VastaaPoista
  8. ♥ihana kokonaisuus! Kaunis asetelma!

    VastaaPoista
  9. Mullakin oli eilen maanantai, ihmekös tuo kun noita pyhäpäiviä vietettiin :)
    Kauniit tyynyt!

    VastaaPoista
  10. Aivan hurmaava tuo vaalea turkoosi kuosi! Ihastuttava!
    Loistavaa alkanutta vuotta ja aurinkoa täältä mantelipuun katveesta!

    VastaaPoista