perjantai 21. marraskuuta 2014

Pikakuulumisia

Viikko on taas pikavauhtia kirinyt viikonloppuun. Tänään vietin lomapäivää Helsingissä. Ohjelmaan kuului juhlavaatteiden etsimistä ja nuoruuden ystävän tapaaminen kahdenkymmenen vuoden tauon jälkeen. Kameraa en viitsinyt tällä kertaa kiikuttaa mukana. Juhlavaate löytyikin melko vaivattomasti. Tämä tunika mustien farkkujen kanssa on ominta tyyliäni. En ole koskaan ollut mikään mekkoihminen.




Aamulla suuntaammekin koko perheen voimin kohti Tamperetta äitini 80-vuotis juhliin. Ainoastaan Viivi jää pois reissusta. Taitaa ressukka jo arvata ettei pääse mukaan.



Täällä etelässä on muuten todella tavinen keli ja lunta on satanut reilusti. Mukavaa viikonloppua kaikille täällä piipahtaville!

7 kommenttia:

  1. Onpa kauniita yksityiskohtia tuossa tunikassa. Minä taas olen mekkotyttö ja juhlissa varsinkin pitää olla aina mekko/hame päällä :). Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Ihana tunika! Mistä olet sen ostanut?
    Mukavia juhlia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tunika on ostettu keskustan Aleksilta. Vaate on Elisa Cavaletti merkkinen ja kyseisen merkin muitakin ihania romanttisia vaatteita oli kaupassa runsaasti. Itselleni uusi tuttavuus tuo Italialainen vaatemerkki mutta olen kovin ihastunut!

      Poista
  3. Kaunis väri tunikassa! Tuohon vielä korkkarit tai saapikkaat, niin menee juhlissakin täydestä!

    VastaaPoista
  4. Se on tosi kaunis, juhlava ja sinulle mainiosti sopiva tunika. Toivottavasti oli onnistuneet juhlat. Äidillesi paljon onnea ja iloa :)

    VastaaPoista
  5. Löysitpä mukavan juhlavaatteen, tuossa on varmasti hyvä olla. En tykkää iteskkään pönöttää jakuissa tai kotelomekoissa... Juhlavaatteita katselin tänään vähän itsekin, mutta laihalla menestyksellä. Mukavia juhlia & synttärionnittelut myös siulle :)!!

    VastaaPoista