sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Juhlien

Marraskuulle osuu meillä monet juhlat kun vietetään isänpäivää ja siitä viikonpäästä syntymäpäiviäni. Olen syntynyt äitini syntymäpäivänä mutta pitkästä välimatkasta johtuen vietämme hänen juhliaan vasta ensi viikonloppuna. Eilisiä synttärikemuja vietimme pienellä porukalla.



Tarjolle tein raikasta salaattia ja pororieskarullia. Rieskarullat olivatkin menestys. Näihin käytin Mjällomsin ohuita Aito Kotirieska levyjä, Creme Bonjour savuporo tuorejuustoa, savuporoleikkelettä, salaatinlehtiä ja paprikaa. Ensin voitelin rieskalevyt tuorejuustolla ja sitten levitin pilkotut täytteet päälle, rullasin ja leikkasin sopiviksi annospaloiksi. Nämä ovat siitäkin kivat tarjottavat että voi tehdä rullat valmiiksi jääkaappiin ja leikata tarjolle vähän ennen vieraiden tuloa.



Aamulla kipaisin kaupoilla ja mukaan lähtivät nämä ihanat sinisävyiset pikkukulhot. Ne pääsivätkin jo illalla pöytää koristamaan.




Tämä päivä taitaa kulua tiiviisti ompelukoneella suristellen. Joulumyyjäiset joihin aion osallistua ovat jo kahden viikon päästä!



 Mukavaa sunnuntaita kaikille!

11 kommenttia:

  1. Onnea! Missä myyjäiset pidetään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Männistön muorin markkinat ovat täällä Klaukkalassa.

      Poista
  2. Onnea ja hyvää mieltä synttärisankarille :) Aivan ihana tarjotin, kipot ja tarjottavat. Tykkään kovasti.

    VastaaPoista
  3. ♥paljon onnea♥ Kauniit kukat, ihanat herkut!

    VastaaPoista
  4. Onnea kovasti!
    Herkulliset tarjoamiset olet laittanut :-)

    VastaaPoista
  5. Onnittelut! Kauniit kulhot olet löytänyt ja ruoka näyttää tosi hyvältä :)

    VastaaPoista
  6. Kiitos kaikille onnitteluista!

    VastaaPoista