lauantai 23. elokuuta 2014

Minä ja koirani mun

Sain Miialta kivan koirahaasteen jokin aika sitten. Tähän olikin sitten ihan pakko tarttua!  Meidän kääpiövillakoira Viivi on jo 12,5 vuotta.  Aikoinaan kaikista eniten koiraa perheeseen halusin minä, lapset kyllä olivat myös innoissaan kun saatiin lemmikki taloon. Yksi parhaista ystävistäni on Viivin kasvattaja ja näin koiran ostaminen oli helppoa kun apuja tilanteessa kuin tilanteessa oli helppo ystävältä kysellä. Vaikka Viivi on perheemme ainut koira on se tottunut kulkemaan laumassa Martan ja Mimmin kanssa jotka asuvat naapurissa.



Viivi on varsin virkeä vanhus ja jaksaa lenkkeillä päivittäin pitkiä lenkkejä. Pieniä vanhuuden vaivoja kuitenkin on alkanut pikkuhiljaa ilmetä. Näkö ei ole enää kovin hyvä ja välillä on myös pientä kankeutta, niin ettei jaksa esim. hypätä sohvalle. Koira kulkee meillä mukana miltei kaikkialle ja Viivi rakastaakin automatkoja. Kotiin on aina kiva töistä palata, kun tietää että siellä odottaa tämä meidän kulta.



Toivonkin että meillä on vielä monta yhteistä vuotta jäljellä. Haasteen saa napata mukaansa kaikki koiranomistajat. Kiva olisi nähdä teidän muidenkin koirien kuvia kera kasvattajien. Nyt lenkkipolku kutsuu!

8 kommenttia:

  1. Viivi on tosi ihana, kuvista ei uskois jo ikäneidoksi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viivi on olemukseltaan varsin pentumainen ja monesti sitä luullaankin paljon nuoremmaksi.

      Poista
  2. Kiva nähdä sisko livenä ja tietenkin VIIVI

    VastaaPoista
  3. Olipa mukava lukea ja katsoa. Viivi onkin jo ihan niin ikäneito, vaikkakin hyvin virkeä sellainen ilmeisesti. Mukava kun vastasit haasteeseen. Rapsutukset Viiville <3

    VastaaPoista
  4. Hyvät kuvat, kerrankin Viivi suostu yhteistyöhön ja poseeraa :D

    VastaaPoista