maanantai 14. huhtikuuta 2014

Tarjotintuunaus ja uusi ihana neule

Helppo muutos vanhalle, elämää nähneelle tarjottimelle saadaan aikaan liitutaulutarralla. Tarraa ostin Granitista ja tarjottimen löysin kirpparilta 0,50 sentillä.

Liimasin riittävän kokoisen palan tarraa tarjottimelle ja leikkasin mattoveitsellä ylimääräiset pois. Tuli vain muutama pieni ilmakupla, jotka tuskin haittaavat. Ostin myös valkoisen tussin jonka jäljen voi pyyhkiä pois kostealla rätillä. Tarjotin saa toimia ruokalistana pääsiäispöydässä. Siihen onkin kiva kirjoittaa tarjottavien ruokien nimet. Seinään tätä en kiinnitä, vaan saa olla hyllyllä tai pöydällä koristeena.

Postilaatikossa odotti iloinen yllätys töistä tullessa. Päiviltä tilaamani neule ja huivi saapuivat Puolasta. Ihanat!


Tällaista tänään! Mukavaa viikonjatkoa teille!

10 kommenttia:

 1. Tuollainen tuunaus onkin kiva. Itsekin pitäisi muutamaan paikkaan laittaa liitutaulutarraa, Heitin sinulle blogissani haasteenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän haasteesta. Tuohon voisikin yrittää osallistua nyt pääsiäisen aikaan :)

   Poista
 2. Hyvin onnistui liitutaulutarralla! Itse käytin liitutaulumaalia, mutta tarra on kätevä, kun sen voi haluttaessa myös poistaa :) Ihana neule ja huivi!

  VastaaPoista
 3. Ompas näppärä kyllä. Kiva. Ja neule ja huivi on myös :)

  VastaaPoista
 4. Tarra on tosiaankin näppärä siinä että sen voi halutessaan poistaa. Maalia olen ennen minäkin käyttänyt mutta tämä tarra oli kyllä niin helppo juttu. että tästä taisi tulla suosikkini. Lisäksi oli tosi nopeaa puuhaa. Sopii siis mulle!

  VastaaPoista
 5. Liitutaulu ruletaa:-)
  Ihanat tähtivaatteet!

  VastaaPoista
 6. Aivan älyttömän ihana neule ja huivi!!

  VastaaPoista
 7. Hyvä tietää ett sieltä löytyy liitutaulu taraa... Ihana tuo neule ja huivi... En uskaltanut tilata koska pelkäsin että neule on "pikkuisen" pieni minulle...
  Kraam
  Sanne

  VastaaPoista
 8. Hauska tarjotintuunaus ja kauniit tähtivaatteet!

  VastaaPoista