Naistenpäivänä syötiin miehen kanssa kotona vähän fiinimmin. Ostettiin kaupasta lohimedaljonkeja ja netistä löydettiin sopivan helppo ohje niiden valmistamiseen.( Ohje ollut aikoinaan Yhteishyvässä.)
Ohje kahdelle :
mausta medaljongit ennen paistamista suolalla, sitruunapippurilla ja sitruunamehulla. Öljyä paistamiseen.
Kastike kalalle:
1/2 dl tilliä
1/2 dl ruohosipulia
1 rkl kapriksia
ripaus pippurisekoitusta
1 tl sinappia
200 g kevytkermaa
loraus juoksevaa hunajaa
Silppua tilli ja ruohosipuli, sekä kaprikset. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarjoa kalan lisukkeena.
Herkkua oli, kannattaa kokeilla!
yksinkertainen ruoka hyvistä raaka-aineista on aina hyvää ja tietenkin juhlahetken tekee "kuohuava".
VastaaPoistaNo, niinpä! Olen oppinut pitämään kalaruoista vasta nyt aikuisena. Kivaa vaihtelua ruokavalioon :)
Poista♥todella ihanan näköinen annos!
VastaaPoistaKokeile seuraavalla kerralla valmistaa kala näin: Kuumenna uuni + 200 C pellille tai uuninkestävälle alustalle leivinpaperi ja medaljongit siihen. Pintaan pippurisekoitusta ja uuniin noin 20-30 min riippuen medaljonkien paksuudesta. Tulee helposti, terveellisempää ja maukasta. Ylimääräinen rasvassa tai öljyssä käristäminen hajuineen jää pois.
VastaaPoistaNamskis!
VastaaPoista