maanantai 28. lokakuuta 2013

Uusi kassi ja tähtihuivi

Wanilla Rosesta löysin ihanan tähtihuivin. Olenkin jo jonkin aikaa etsinyt harmaata huivia, mutta kun sitä ei tunnu löytyvän saa tämä valkoinen huivi mustin tähdin kelvata.






Sunnuntaina aamuvirkkuillessa tuli ommeltua valmiiksi myös tovin keskeneräisenä ollut kangaskassi. Tähän käytin koristeeksi aikoja sitten kirpparilta ostamaani painokuvaa. Lisäksi ompelin kassiin vanhoista farkuista takataskun.

Mukavaa maanantaita!

12 kommenttia:

  1. Kaunis huivi.Kivasti pienet tähdet siinä.

    Oletko muuten tutustunut BeckSöndergaardin tähtihuiveihin.Niitä löytyy harmaana esim.Millanputiiikki.fi tai Zalandosta.Millalla tuntuivat olevan halvempia.Ja löytyy puuvillaisena ja villan ja silkin yhdistelmänä.

    Mukavaa uutta viikkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos vinkistä, pitääpä käydä vilkaisemassa!

      Poista
  2. ♥Tosi kiva kassi! Mukavaa maanantaita,ystäväin!

    VastaaPoista
  3. Sulla muuten on aika monta kassia! Olen järkytyksekseni nimittäin huomannut, että minä, joka teen kymmeniäkymmeniä kasseja ( myyntiin ) kuljen itse MUOVIKASSIEN kanssa. Miksi ihmeessä? Missä ne itsetehdyt nätit kassit säilyttäisi, että aina olisi käsillä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kasseja toki omistan mutta paljon ompelen niitä myös sukulaisille ja ystäville. Minä olen päässyt kokonaan muovipussien käytöstä eroon. Kaupassa aina oma kassi mukana ja autossakin niitä aina varalta muutama takapenkillä. Voi kun kaikki ihmiset oppisivat käyttämään kangaskasseja kauppakasseinaan!

      Poista
  4. Hieno kassi :)
    Mukavaa maanantaita!

    VastaaPoista
  5. Ihana kassi, kelpais mullekin ;)

    VastaaPoista
  6. Ihana kassi. Sä olet kyllä niin taitava ja on tuo huivikin kaunis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Irmastiina, Cristina, Jaana ja Maiju!

      Poista
  7. Wanilla Rose on kauppa josta saa ihania juttuja :-)) Tähtihuivi on miullakin. Kassisi aplikoinnin asettelu on täydellinen ja värit myös - upeaa jälkeä!

    Ed. postauksen luontokuva jossa usvapatsas nousee järvestä on vaikuttava. Hienoa olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

    VastaaPoista