sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Syysistutuksia

Viimeviikon kylmät yöt tekivät selvää lopuistakin kesäkukistani. Eilen olikin aika vaihtaa paleltuneet kesäkukat syksyisempiin istutuksiin.
Muratit ovat säilyneet kauniina ja monesti ne kestävätkin pitkälle talveen asti, jos ei ole kovia pakkasia. Ne saivat siis jäädä myös syysistukusiin.

Syysistutukset 012


Eiliseltä kauppareissulta kotiutui myös uusi lyhty terassia koristamaan. Kauniita lyhtyjä onkin kaupat nyt pullollaan ja valinnan vaikeutta meinasi olla sopivan löytymisessä.

Syysistutukset 009

Syysistutukset 001

Kirpparilta puolestaan löytyi tämä suloinen kuparikattila. Suunnittelin täyttäväni tämänkin jollain kivalla istutuksella.

Syysistutukset 006

Leppoisaa sunnuntaita!

16 kommenttia:

 1. Kauniit istutukset! Lyhty on ihana, mistä olet sen ostanut?
  Minulla on melkein samanlainen kuparikattila :)
  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lyhty on ostettu Kodin 1;stä. Kattila hurmasi minut kyllä täysin, se on niin ihana!

   Poista
 2. Tosi hienot istutukset ja vallan upea kynttilälyhty. Aina tulee ikävä kynttilälyhtyjä kun näin nykyisin kerrostaloasujana ei niitä voi oikein parvekkeellekaan asetella kuin yhden pienen :-)
  Ihanaa sunnuntaita:-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä poltan kynttilöitä lyhdyissä myös sisällä :) Näissä lyhdyissä kuitenkin pitää olla tarkkana ettei niihin laita liian suurta kynttilää palamaan.

   Poista
 3. Kauniit syysistutukset....minä otin muratit sisään...veisikön takain ulos...pitääpä miettiä...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en saa murattia sisällä menestymään. Ulkoistutuksissa kyllä rehottavat ja pakkasellakin menestyvät. Usein vaihdankin ne uusiin vasta kun laitan alkukesästä istutuksia.

   Poista
 4. ♥kauniit asetelmat ja niiiin ihana kattila!!

  VastaaPoista
 5. Kauniita istutuksia! itsellä kanervat vielä vallan ostamatta ja kesämuratit ruukuissaan. Monesti olen ottanut ne vain sisälle. Toisinaan selviävät - toisinaan kuivuvat...
  Ja tuo teidän olohuone on kyllä valostunut tosi paljon - hieno muutos! Kannatti tehdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! Kyllä lopputulos oli kaiken sen vaivan väärti :)

   Poista
 6. Kauniit on istutukset, muratit on ihania!

  VastaaPoista
 7. Hihii, ettei nyt vaan marokkolainen sisustus hiivi pikkuhiljaa teillekin - lyhdyn koristeellisuus vinkkaa nimittäin vähän sinne suuntaan ;)

  Meidän sisääntulo on nyt niin paljas, kun yöpakkanen puraisi täällä kans pallokrysanteemit ruskeiksi. Pitää hankkia nopsasti callunat tms tilalle. Kivalta näyttää sun istutukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, vannomatta paras! Lyhty valikoitui useasta vaihtoehdosta jo parivuotta sitten hankitun riippuvan lyhdyn pariksi. Toinen kriteeri oli se että halusin metallisen lyhdyn enkä puista. Ihme että oma pallokrysanteemini selvisi vielä kylmistä ilmoista elossa. Se on kyllä etupihan puolella aika suojaisassa nurkassa. Näillä vuodenaikojen mukaan vaihtuvilla istutksilla saa kivaa muutosta tuonne pihalle.

   Poista
  2. Niin nätisti olet laittanut kaiken syysistutuksineen sekä lyhtyineen. Kuparikattila on todella aarre, sinua aina onnistaa! Hyvä!

   Poista