maanantai 29. heinäkuuta 2013

Tuunattu istuinpehmuste

Lomareissulla iski kaipuu neuletöihin. Pastillisävyisiä puuvillalankoja löytyikin sopivasti tarjouskorista piipahdettuamme Iisalmessa. Mielessäni pähkäilin mitä kauniinvärisistä langoista teen? Muutama tiskirätti tuli neulottua ja sitten tämä iso isoäidinneliö.

Istuinp 011

Se pääsikin koristamaan työtuolini nuhraantunutta isuinpehmustetta. Vähän sormenpäät kyllä ovat hellänä, sillä ompelin neliön käsin kiinni isuinpehmusteeseen.

Istuinp 010

Nyt mielessä siintää ajatus työtuolin maalaamisesta valkoiseksi. Jotenkin kävisi paremmin tuon pastillisävyisen pehmusteen seuraksi, vai mitä?

Istuinp 006

Istuinp 008

Ensimmäisestä työpäivästä loman jälkeen selvitty kunnialla. Tästä ne viikot taas lähtee soljumaan sellaista vauhtia, että kohta huomaan taas olevan viikonloppu. Mukavaa viikonalkua teille kaikille!12 kommenttia:

 1. Hieno toteutus. Ehdottomasti valkoista maalia tuoliin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuumin itsekkin. Täytyy sitten kipaista maalinostoon.

   Poista
 2. Hieno istuinpehmuste! Valkoinen tuoli olisi ihanan raikas :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos ja helppo oli tämä toteuttaa. Tuolin maalaaminen onkin sitten toinen juttu :)

   Poista
 4. Tosi kivan näköinen tuo virkkaamasi päällinen ja juu valkoista pintaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa huometa että muutkin ovat maalaamisen kannalla!

   Poista
 5. Näyttääpä raikkaalle! Miulla on muuten työtuolina luultavasti saman mallinen tuoli. Kuuluu mein ruokapöydän tuoleihin joka oli koivu/pyökin värinen. Toissa kesänä hurautin kaikki valkoisiksi :)

  VastaaPoista
 6. ♥ Ihana ja kaunis!♥ hehee..et arvaa, mutta tänään kuvasin omia tuolejani :) ja toisessa onkin virkattu päällinen, mutta aika erillainen kuin sinun kaunokkisi! Mukavaa iltaa♥

  VastaaPoista
 7. Tähän aikaan vuodesta muhun iskee aina virkkauskuume, joka päättyy yhtälailla joka kerta siihen, etten saa mitään valmista. Kunpa osaisi tai malttaisi opetella tekemään tuollaisia! *huokaus* ;D

  VastaaPoista
 8. Minäkin liputan valkoisen puolesta :) Ja kiva päällinen!

  Mukavaa työviikon jatkoa

  VastaaPoista