lauantai 9. maaliskuuta 2013
Lauantain herkkuhetki
Tämän aurinkoisen päivän vietin ikkunattomassa auditoriossa luentoa kuunnellen. Vaikka aihe oli mielenkiintoinen, eihän se lauantain koulutuspäivä koskaan ole kiva kiireisen työviikon päätteeksi. Illaksi oli kuitenkin luvassa saunomista ja herkuttelua oman olkapotilaani kanssa.
Päätin tehdä meille iltapalaksi uuniperunoita kinkkutäytteellä. Täyte on helppo tehdä etukäteen valmiiksi ja kun perunat tyrkkää uuniin ennen saunomista, ruoka valmistuu kuin itsestään.
Ohje täytteelle:
Iso paprika pieneksi kuutioituna
palvikinkkurouhetta
purkki kevytkermaviiliä
Mustapippuri-tilli tuorejuustoa
Mustapippuria
runsaasti persiljasilppua
Kaikki aineet sekoitetaan keskenään ja laitetaan jääkaappiin odottamaan Rosamunda-perunoiden kypsymistä. Perunat kypsyvät foliokääreissä 200 asteessa noin tunnissa. Perunoihin kannattaa tehdä ristiviillot ennen folioon käärimistä. Lopputuloksesta nautitaan hyvässä seurassa mielellään kynttilänvalossa!
Mukavaa lauantai-iltaa kaikille!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Näyttää herkulliselta! Kiitos ohjeesta :)
VastaaPoistaMukavaa sunnuntaita,
t. Kristina
Oi mitä ihania herkkuja teillä onkaan ollut ;-DD
VastaaPoistaRosamunda perunat ovat hyviä, joita tulee aina silloin tällöin tehtyä vaihdellen eri täyte aineksilla.
VastaaPoistaHelppoa ja maukasta ja aina maistuu hyvälle hyvässä seurassa:)