lauantai 16. maaliskuuta 2013

Hennon vaaleanpunaista


Viikonloppua aloitellaan kipakassa pakkasessa. Eipä tuo kuitenkaan haittaa, sillä aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja saa mielen iloiseksi. Viikko vierähti taas turhankin nopeasti, vain muutamia pieniä käsityöjuttuja olen ennättänyt tehdä. Alkuviikosta valmistui pieni kukkaro vanhasta farkunlahkeesta. Somisteeksi käytin kirpparilta ostamasta pienestä pitsiliinasta osan sekä tähtinauhaa.

Sukat 009

Vuoreksi riitti vielä vaaleanpunaista ruutulakanaa tähänkin projektiin.

Sukat 004

Raitasukkanikin ovat kovaa vauhtia valmistumassa. Kantapäänteko palautui mieleen lopulta aika helposti, vaikka sitä alkuun epäilinkin. Toinen sukka jo valmis ja sukat valmistuvat varmasti tämän viikonlopun aikana. Pääsevätkin heti käytöön, jos ilmat jatkuvat näin kylminä.

Sukat 011

Samoja hennon vaaleanpunaisia värejä löytyy tällähetkellä maljakostakin. Edullisia tulppaaneja tuntuu olevan nyt tarjolla joka kaupassa.

Sukat 003

Lopuksi haluan kiittää kaikkia teitä, jotka kommentoitte edelliseen postaukseen ja mukavaa lauantaita kaikille!

3 kommenttia:

 1. Ihana pussukka, upeasti pitsillä somistettu :)
  Mukavaa viikonloppua!
  t. Kristina

  VastaaPoista
 2. Jälleen olet valmistanut pussukan hyvine ideoineen, ja vielä vuorineen. Kokonaisuus on tosi kiva.
  Villasukkia tarvitaan aina, siis ihanat niissä on hyvä väripari. Samoin ovat myös kauniin sävyiset tulppaanit, joita niitäkin tarvitaan aina lauantaina:))
  Nyt katsoin ed. postaustasi ja kuinka kauniit huonekalut teillä onkaan. Juvilla on niin paljon kaunista ja hyvät sävyt olitte niihin valinneet. Juvillahan on aika paljon myös puuvalmiita huonekaluja.

  Iloista illanjatkoa ja Viiville hellät rapsutukset:)

  VastaaPoista