maanantai 11. helmikuuta 2013

Pientä purtavaa


Nyt kun pojalta loppuu koulu ja alkaa lukuloma sekä mies viettää yksikätistä elämää olkapääleikkauksesta toipuen, ruokapuolta pitää suunnitella erilailla. Normaalisti meillä syödään kotona arki-iltaisin vain kevyttä iltapalaa.
Päätinkin sitten leipoa monta pientä pizzaa välipalaksi.

Pizza 001

Hieman ehkä suurempitöisiä kuin pellillinen pizzaa. Näiden täytteeksi kinkkua, tomaattia, ananasta ja motzarella juustoa.

Pizza 002

Osan aijon pakastaa. En kyllä tiedä säilyvätkö pakkasessakaan ylioppilaskirjoituksiin saakka. Olisivat mainiota evästä kirjoituksissa pakertavalle.

Pizza 004


Mukavaa illanjatko kaikille!

7 kommenttia:

 1. Oi nam! Täytyykin heti ensi kuussa tehdä pitsoja :) Ja vasta ensi kuussa, siksi, sillä meillähän on meneillään ruokavalion muutos kokeilua vielä helmikuun loppuun asti :)
  Herkullista iltaa :)

  VastaaPoista
 2. Oih, ihanan näköisiä pikku pizzoja :)) Teillä samat meiningit kuin meillä - täällä tyttö, keskimmäinen, valmistautuu myös lukulomaansa. Huomenna englannin kuuntelu ja torstaina penkkarit!

  VastaaPoista
 3. Nam!
  Minulla onkin kauhea nälkä....

  VastaaPoista
 4. ♥ juu, nyt tuli nälkä!! :)

  VastaaPoista
 5. Herkullisen näköisiä pizzoja! Olitkin jo kerennyt huomata haasteen blogistani :) kurkistaisin siis mielelläni millaisia astia-aarteita sinulta löytyy.

  VastaaPoista
 6. Yks päivä jo yritin kommentoida, olimme bloggerin kanssa asiasta eri mieltä eikä suostunut yhteistyöhön:(

  Nämä olivat niin herkullisen näköisiä vaikka iltapaloiks ;-DD
  Hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista